keresés
hívás +36 1 58 58 555

Rólunk

Rólunk

Nincs még egy olyan megtakarítási forma ma Magyarországon, amely 4 éves futamidőre 10% feletti éves hozamot garantálna, mindenféle kockázattól mentesen. Nem véletlen, hogy a lakástakarékok népszerűsége töretlen, így már 4 szolgáltatónál is igényelhetünk lakástakarék szerződést.

A 4 féle lakástakarék között a legnépszerűbb különbség a számlanyitási díj, amely szerződésenként akár 80.000 Ft-os kiadást is jelenthet. Erre jönnek rá a további különbségek a betéti kamatokban, a felvehető hitel kamatában és a pontos futamidőkben.

Az RTLKlub reggeli műsorában is beszéltünk az államilag támogatott lakástakarékokról:

A lakástakarékpénztárak.hu Magyarország első számú lakástakarék portálja, ahol mind a 4 szolgáltató ajánlatait összehasonlíthatóvá tettük. Lakástakarék kalkulátorunk segítségével a megcélzott havi összeg és futamidő függvényében hasonlíthatóak össze a szolgáltatók ajánlatai, Összehasonlító oldalunkon pedig az egyes szolgáltatók fontosabb paraméterei is megtekinthetőek.

Kötelességünknek tekintjük azt, hogy mind a 4 szolgáltatóról hiteles és független információval tudjunk szolgálni mindenki számára aki lakáscélú megtakarítás elindítását fontolgatja.

A lakástakarékpénztárak.hu mögött egy 30 fős tanácsadói csapat a GRANTIS áll, akik immáron 7.éve foglalkoznak megtakarítási tanácsadással. Oldalunkon keresztül tehát nem csak bankfüggetlen információkat és tippeket talál, de abban is segítünk, hogy számlanyitási díj nélkül a legkedvezőbb feltételű lakástakarék szerződéshez juthasson hozzá, így lakáscéljait a lehető leghamarabb elérhesse.

Mind az ERSTE, OTP, AEGON és Fundamenta lakástakarék ajánlataiban tudunk segíteni, így pontosan ugyanazokat a termékeket éri el rajtunk keresztül, amit a bankban talál, viszont mind a 4 lehetőséget egy helyen hasonlíthatja össze. Nem érdekünk bármelyik ajánlat előnyben részesítése, a mi feladatunk, hogy a számokat megmutassuk és az előnyökre / hátrányokra felhívjuk a figyelmét, a választás pedig az Öné.

A teljes ügyintézés terhét is levesszük a válláról, így rajtunk keresztül Ön úgy kötheti meg a legkedvezőbb lakástakarék szerződését, hogy ki sem kell mozdulnia otthonából.

Üljünk le egy kávéra, spórolja meg az utánajárást és kezdjen a Ön is a legjobb ajánlattal!

Baráti Üdvözlettel: Mizsei Zoltán – Független Lakástakarék szakértő